Stekte potetbåter

60 min

Enkel og grei variant av poteter. Passer til alle slags typer stekt kjøtt og pølser.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Studio Dreyer-Hensley

101 har lagret denne
Potetbåter i hvit ildfast form

Enkel og grei variant av poteter. Passer til alle slags typer stekt kjøtt og pølser.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Studio Dreyer-Hensley

101 har lagret denne
8
porsjoner
  • 10 poteter
  • 3 ss olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 10 poteter
  • 3 ss olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen.
Pensle med olje, kryddderurter, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
Tips: Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.
woman cooking

Bon appetit!

Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen.
Pensle med olje, kryddderurter, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
Tips: Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?