Til hovedinnhold

Stekte potetbåter

1 h

Enkel og grei variant av poteter. Passer til alle slags typer stekt kjøtt og pølser.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Studio Dreyer-Hensley

Lagret av 83 brukere
Potetbåter i hvit ildfast form

Enkel og grei variant av poteter. Passer til alle slags typer stekt kjøtt og pølser.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Studio Dreyer-Hensley

Lagret av 83 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 10 poteter
  • 3 ss olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 10 poteter
  • 3 ss olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen.
Pensle med olje, kryddderurter, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
Tips: Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.
woman cooking

Bon appetit!

Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen.
Pensle med olje, kryddderurter, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
Tips: Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?