Bakt potet
Bakt potet er perfekt tilbehør til både kjøtt, fisk og kylling - eller som et helt lite måltid i seg selv. Topp poteten med det du selv ønsker. Vi velger gjerne klassikeren toppet med bacon, ost, mais - og kanskje en god klatt med rømme!
Du kan velge å bake potetene med aluminiumsfolie. Jeg fortrekker sprøtt skinn på potetene og steker de derfor alltid uten. Beregn 1 - 2 poteter per person, avhengig av hvor store de er. Små poteter smaker like godt og behøver ikke så lang tilberedningstid.
Ønsker du en litt mer luksuriøs vri på den bakte poteten prøv med skagenrøre eller kremet sopp som topping.
Bakt potet er perfekt tilbehør til både kjøtt, fisk og kylling - eller som et helt lite måltid i seg selv. Topp poteten med det du selv ønsker. Vi velger gjerne klassikeren toppet med bacon, ost, mais - og kanskje en god klatt med rømme!
Du kan velge å bake potetene med aluminiumsfolie. Jeg fortrekker sprøtt skinn på potetene og steker de derfor alltid uten. Beregn 1 - 2 poteter per person, avhengig av hvor store de er. Små poteter smaker like godt og behøver ikke så lang tilberedningstid.
Ønsker du en litt mer luksuriøs vri på den bakte poteten prøv med skagenrøre eller kremet sopp som topping.
Ingredienser
- 4 stk bakepotet
- olivenolje
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
- 4 stk bakepotet
- olivenolje
- salt og kvernet pepper
