Rist spisskumminen i en tørr panne over middels varme til de blir litt mørkere i fargen, men pass på så det ikke brenner seg. Knus frøene i en morter og bland det sammen med flaksaltet.
Riv agurken og press ut en del av væsken. Rør sammen yoghurt, agurk og mynte og krydre med salt og pepper.
Varm ovnen til 210 grader. Vask og skjær søtpotetene i jevne staver eller kløfter. Legg alt over på et stekebrett eller i en langpanne.
Drypp over olje og vend alt godt sammen. Pass på at alle søtpotetstavene har fått olje på seg.
Stek søtpotetene i ovnen til de blir gylne og møre, det tar ca. 25 minutter. Vend litt rundt på dem underveis.
Dryss over litt spisskummensalt og server mynteyoghurten som en dipp ved siden av.
Bon appetit!
Rist spisskumminen i en tørr panne over middels varme til de blir litt mørkere i fargen, men pass på så det ikke brenner seg. Knus frøene i en morter og bland det sammen med flaksaltet.
Riv agurken og press ut en del av væsken. Rør sammen yoghurt, agurk og mynte og krydre med salt og pepper.
Varm ovnen til 210 grader. Vask og skjær søtpotetene i jevne staver eller kløfter. Legg alt over på et stekebrett eller i en langpanne.
Drypp over olje og vend alt godt sammen. Pass på at alle søtpotetstavene har fått olje på seg.
Stek søtpotetene i ovnen til de blir gylne og møre, det tar ca. 25 minutter. Vend litt rundt på dem underveis.
Dryss over litt spisskummensalt og server mynteyoghurten som en dipp ved siden av.