Til hovedinnhold

Potet- og selleristappe med parmesan

25 min

Grov mandelpotet- og sellerirotstappe smakt til med parmesan er nydelig tilbehør til gryter som boeuf bourgignon eller kjøttretter.

Lagret av 874 brukere
Potet- og selleristappe med parmesan

Grov mandelpotet- og sellerirotstappe smakt til med parmesan er nydelig tilbehør til gryter som boeuf bourgignon eller kjøttretter.

Lagret av 874 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g mandelpotet, skrelte
  • 400 g sellerirot, renset, kuttet i terninger
  • 3 dl matfløte
  • 50 g smør
  • 50 - 100 g parmesan, revet
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g mandelpotet, skrelte
  • 400 g sellerirot, renset, kuttet i terninger
  • 3 dl matfløte
  • 50 g smør
  • 50 - 100 g parmesan, revet
  • salt
  • pepper
Kok grønnsakene møre i usaltet vann. Hell av vannet, damp grønnsakene tørre og mos dem med en visp eller stapper.
Visp inn smør, matfløte og revet parmesanost. Smak stappen til med salt og kvernet pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Kok grønnsakene møre i usaltet vann. Hell av vannet, damp grønnsakene tørre og mos dem med en visp eller stapper.
Visp inn smør, matfløte og revet parmesanost. Smak stappen til med salt og kvernet pepper.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?