rask
Potet- og selleristappe med parmesan
25 min
Grov mandelpotet- og sellerirotstappe smakt til med parmesan er nydelig tilbehør til gryter som boeuf bourgignon eller kjøttretter.
Lagret av 879 brukere
Grov mandelpotet- og sellerirotstappe smakt til med parmesan er nydelig tilbehør til gryter som boeuf bourgignon eller kjøttretter.
Lagret av 879 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 400 g mandelpotet, skrelte
- 400 g sellerirot, renset, kuttet i terninger
- 3 dl matfløte
- 50 g smør
- 50 - 100 g parmesan, revet
- salt
- pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g mandelpotet, skrelte
- 400 g sellerirot, renset, kuttet i terninger
- 3 dl matfløte
- 50 g smør
- 50 - 100 g parmesan, revet
- salt
- pepper
Kok grønnsakene møre i usaltet vann. Hell av vannet, damp grønnsakene tørre og mos dem med en visp eller stapper.
Visp inn smør, matfløte og revet parmesanost. Smak stappen til med salt og kvernet pepper.

Bon appetit!
Kok grønnsakene møre i usaltet vann. Hell av vannet, damp grønnsakene tørre og mos dem med en visp eller stapper.
Visp inn smør, matfløte og revet parmesanost. Smak stappen til med salt og kvernet pepper.