Stikk potetene med en gaffel. Dryss grovt salt i en ildfast form og legg potetene på saltet. Bak potetene ved 200 grader til de er helt møre, i ca 40 minutter. La potetene få avkjøle seg mens du lager rødbetsalaten.
Skjær rødbetene og eplet i små terninger. Finhakk rødløken. Bland samme alle ingrediensene og smak salaten til med salt og pepper.
Lag et snitt i potetene og fyll dem med rødbetsalat. Topp med litt revet pepperrot og pynt med karse.
Bon appetit!
Stikk potetene med en gaffel. Dryss grovt salt i en ildfast form og legg potetene på saltet. Bak potetene ved 200 grader til de er helt møre, i ca 40 minutter. La potetene få avkjøle seg mens du lager rødbetsalaten.
Skjær rødbetene og eplet i små terninger. Finhakk rødløken. Bland samme alle ingrediensene og smak salaten til med salt og pepper.
Lag et snitt i potetene og fyll dem med rødbetsalat. Topp med litt revet pepperrot og pynt med karse.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto