Til hovedinnhold

Bakte små poteter med rødbetsalat og pepperrot

45 min

Som et alternativ kan du toppe potetene med en deilig sildesalat.

Lagret av 136 brukere
Bakte små poteter med rødbetsalat og pepperrot

Som et alternativ kan du toppe potetene med en deilig sildesalat.

Lagret av 136 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 24 stykker poteter, små
  • havsalt, grovt
  • 100 g rødbeter, syltede
  • 1 stk eple, lite
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ss bladpersille, hakket
  • 4 ss majones
  • 2 ss crème fraîche, evt. lett rømme eller kesam
  • 2 ss rødbetlake
  • pepperrot, finrevet, fersk
  • karse, til pynt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 24 stykker poteter, små
  • havsalt, grovt
  • 100 g rødbeter, syltede
  • 1 stk eple, lite
  • 0.5 stk rødløk
  • 2 ss bladpersille, hakket
  • 4 ss majones
  • 2 ss crème fraîche, evt. lett rømme eller kesam
  • 2 ss rødbetlake
  • pepperrot, finrevet, fersk
  • karse, til pynt
Stikk potetene med en gaffel. Dryss grovt salt i en ildfast form og legg potetene på saltet. Bak potetene ved 200 grader til de er helt møre, i ca 40 minutter. La potetene få avkjøle seg mens du lager rødbetsalaten.
Skjær rødbetene og eplet i små terninger. Finhakk rødløken. Bland samme alle ingrediensene og smak salaten til med salt og pepper.
Lag et snitt i potetene og fyll dem med rødbetsalat. Topp med litt revet pepperrot og pynt med karse.
woman cooking

Bon appetit!

Stikk potetene med en gaffel. Dryss grovt salt i en ildfast form og legg potetene på saltet. Bak potetene ved 200 grader til de er helt møre, i ca 40 minutter. La potetene få avkjøle seg mens du lager rødbetsalaten.
Skjær rødbetene og eplet i små terninger. Finhakk rødløken. Bland samme alle ingrediensene og smak salaten til med salt og pepper.
Lag et snitt i potetene og fyll dem med rødbetsalat. Topp med litt revet pepperrot og pynt med karse.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?