Vask og tørk potetene før de legges i en ovnsform. Potetene gnis så inn med olivenolje og drysses med grovt salt.
Bakes i ovn på 200 grader til de er møre, i circa 45-60 minutter, alt etter størrelsen på potetene.
La de ferdigbakte potetene avkjøles litt, før de deles i to på langs. Bruk en skje og skrap ut det meste av potetmassen, pass på at skallet holder seg helt. Plasser skallene i en ovnsform.
Del opp tynne baconskiver i terninger og stek dem sprø i pannen.
Mos potetfyllet med en gaffel og rør inn smør og baconbiter. Riv halvparten av cheddarosten og bland dette i massen. Bland inn finhakket gressløk og smak til med nykvernet pepper.
Fyll potetmosen tilbake i skallene. Riv resten av cheddarosten og dryss over. Gratiner potetene i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter, til osten er gyllen. Pynt med friske kvaster av timian.
Bon appetit!
Vask og tørk potetene før de legges i en ovnsform. Potetene gnis så inn med olivenolje og drysses med grovt salt.
Bakes i ovn på 200 grader til de er møre, i circa 45-60 minutter, alt etter størrelsen på potetene.
La de ferdigbakte potetene avkjøles litt, før de deles i to på langs. Bruk en skje og skrap ut det meste av potetmassen, pass på at skallet holder seg helt. Plasser skallene i en ovnsform.
Del opp tynne baconskiver i terninger og stek dem sprø i pannen.
Mos potetfyllet med en gaffel og rør inn smør og baconbiter. Riv halvparten av cheddarosten og bland dette i massen. Bland inn finhakket gressløk og smak til med nykvernet pepper.
Fyll potetmosen tilbake i skallene. Riv resten av cheddarosten og dryss over. Gratiner potetene i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter, til osten er gyllen. Pynt med friske kvaster av timian.