Linsefritters med dill, spinat og geitost
Når du etterhvert behersker det å lage fritters, så er disse perfekte å lage med bare en liten håndfull ingredienser. Det er helt utrolig hvordan en boks med linser kan gjøre dette til et fullverdig måltid for mange, skriver Jessica Elliot Dennison i sin bok Tin Can Magic, hvor denne oppskriften er hentet fra.
Tips: Du kan erstatte geitosten med feta, halloumi, cheddar eller salt ricotta. Og dill kan erstattes med persille eller basilikum. I stedenfor linser kan du bruke kikerter, hvit bønner eller kidneybønner.
Foto: Matt Russell.
Når du etterhvert behersker det å lage fritters, så er disse perfekte å lage med bare en liten håndfull ingredienser. Det er helt utrolig hvordan en boks med linser kan gjøre dette til et fullverdig måltid for mange, skriver Jessica Elliot Dennison i sin bok Tin Can Magic, hvor denne oppskriften er hentet fra.
Tips: Du kan erstatte geitosten med feta, halloumi, cheddar eller salt ricotta. Og dill kan erstattes med persille eller basilikum. I stedenfor linser kan du bruke kikerter, hvit bønner eller kidneybønner.
Foto: Matt Russell.
- 100 g spinat
- 1 bunt dill
- 1 boks grønne linser, 390 gramsboks, skylt
- 85 g brødsmuler, helst fra surdeig
- 2 stk egg
- 75 g hvit geitost, revet, smuldret
- 1 stk sitron, kun skallet, finrevet
- 150 g rapsolje, eller annen lett olje
- flaksalt
- 100 g spinat
- 1 bunt dill
- 1 boks grønne linser, 390 gramsboks, skylt
- 85 g brødsmuler, helst fra surdeig
- 2 stk egg
- 75 g hvit geitost, revet, smuldret
- 1 stk sitron, kun skallet, finrevet
- 150 g rapsolje, eller annen lett olje
- flaksalt
