Lag en superenkel middag med linsesalat og stekt laksefilet. Linsesalaten er fylt med gode smaker av blant annet agurk, selleri, granateple og fetaost som passer perfekt til stekt laks.
Tips: Her kan du fint bruke andre krydder også, som timian, oregano, koriander, paprikapulver, chiliflak, løkpulver osv.
Lag en superenkel middag med linsesalat og stekt laksefilet. Linsesalaten er fylt med gode smaker av blant annet agurk, selleri, granateple og fetaost som passer perfekt til stekt laks.
Tips: Her kan du fint bruke andre krydder også, som timian, oregano, koriander, paprikapulver, chiliflak, løkpulver osv.
Finhakk agurk, stangselleri og rødløk. Bland sammen med røde linser og granateple.
Smuldre inn fetaosten og tilsett olivenolje, sitronsaft, rødvinseddik, urter og krydder. Smak til med salt og pepper.
Del laksen i fire jevne stykker og krydre med salt og pepper.
Stek laksestykkene med skinnsiden ned i en stekepanne, på middels høy varme i cirka 3-4 minutter. Snu stykkene når skinnet har blitt sprøtt og gyllent og stek videre i 30 sekunder på den andre siden.
Server laksen med linsesalat.
Bon appetit!
Finhakk agurk, stangselleri og rødløk. Bland sammen med røde linser og granateple.
Smuldre inn fetaosten og tilsett olivenolje, sitronsaft, rødvinseddik, urter og krydder. Smak til med salt og pepper.
Del laksen i fire jevne stykker og krydre med salt og pepper.
Stek laksestykkene med skinnsiden ned i en stekepanne, på middels høy varme i cirka 3-4 minutter. Snu stykkene når skinnet har blitt sprøtt og gyllent og stek videre i 30 sekunder på den andre siden.