Picho - Syltet blomkål
30 min
Oppskriften på syltet blomkål er det restaurant Txotx som står bak. Pincho er en liten rett som det er perfekt å sette på tapas-bordet! Tilberedelsestiden er ikke medregnet syltetiden på to dager.
Lagret av 61 brukere
Oppskriften på syltet blomkål er det restaurant Txotx som står bak. Pincho er en liten rett som det er perfekt å sette på tapas-bordet! Tilberedelsestiden er ikke medregnet syltetiden på to dager.
Lagret av 61 brukere
Ingredienser
6
porsjoner
- 1 stk blomkål
- 2 ss salt
- 2.5 dl eplesidereddik
- 2 dl sukker
- 2 dl vann
Til koking av blomkål
- 2 l vann
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk blomkål
- 2 ss salt
- 2.5 dl eplesidereddik
- 2 dl sukker
- 2 dl vann
Til koking av blomkål
- 2 l vann
Bland sammen eplesidereddik, sukker og 2 dl vann i en kjele. Kok opp laken og dra kjelen til siden.
Koka opp 2 l vann og salt i en annen kjele. Del blomkålen i små buketter.
Kok blomkålen i ca. 15 sekunder. Ta opp blomkålen og legg den i isvann.
Ha blomkålen i et norgesglass eller en annen passende beholder. Hell over syltelaken.
Sett på kjøl og la stå i minst 2 dager før spising.

Bon appetit!
Bland sammen eplesidereddik, sukker og 2 dl vann i en kjele. Kok opp laken og dra kjelen til siden.
Koka opp 2 l vann og salt i en annen kjele. Del blomkålen i små buketter.
Kok blomkålen i ca. 15 sekunder. Ta opp blomkålen og legg den i isvann.
Ha blomkålen i et norgesglass eller en annen passende beholder. Hell over syltelaken.
Sett på kjøl og la stå i minst 2 dager før spising.