Rens og del blomkålen i jevne små buketter. (Større buketter bør forkokes 2-3 minutter i lettsaltet vann, avkjøles i kaldt vann og tørkes godt på kjøkkenpapir før videre behandling.)
Visp sammen alle ingrediensene til frityrrøren. Røren skal være glatt og klumpfri.
Bruk en mellomstor tykkbunnet gryte og fyll den ca. 4 cm opp med olje. Varm oljen, men pass på at den ikke blir for varm. Prøv med en brødbit. Hvis den umiddelbart flyter til toppen og freser er oljen varm nok.
Dypp blomkålbukettene i frityrrøren. Legg de over i den varme oljen, noen buketter av gangen, friter blomkålbukettene gylne og lekre. La bukettene få renne av seg på kjøkkenpapir. Serveres straks med soyadipp ved siden av.
Bon appetit!
Bland sammen alle ingrediensene til dippen.
Rens og del blomkålen i jevne små buketter. (Større buketter bør forkokes 2-3 minutter i lettsaltet vann, avkjøles i kaldt vann og tørkes godt på kjøkkenpapir før videre behandling.)
Visp sammen alle ingrediensene til frityrrøren. Røren skal være glatt og klumpfri.
Bruk en mellomstor tykkbunnet gryte og fyll den ca. 4 cm opp med olje. Varm oljen, men pass på at den ikke blir for varm. Prøv med en brødbit. Hvis den umiddelbart flyter til toppen og freser er oljen varm nok.
Dypp blomkålbukettene i frityrrøren. Legg de over i den varme oljen, noen buketter av gangen, friter blomkålbukettene gylne og lekre. La bukettene få renne av seg på kjøkkenpapir. Serveres straks med soyadipp ved siden av.