Lapper av blomkål og quinoa
Blomkål er en veldig anvendelig grønnsak. Den har en nøytral smak så du kan få den til å smake akkurat det du vil. Sammen med superfrøet quinoa blir den forvandlet til et sunt og spennende måltid.
I denne oppskriften har jeg brukt en blanding av tørkede urter som jeg synes passer godt sammen. Om du ikke har quinoa eller quinoamel kan dette byttes ut med for eksempel sesamfrø og vanlig mel. Disse blomkållappene kan spises både til frokost, lunsj, middag og kvelds avhengig av tilbehøret.
Server dem for eksempel med en deilig grønn salat eller bare ta med en i hånden på vei ut døren på morgenen.
Blomkål er en veldig anvendelig grønnsak. Den har en nøytral smak så du kan få den til å smake akkurat det du vil. Sammen med superfrøet quinoa blir den forvandlet til et sunt og spennende måltid.
I denne oppskriften har jeg brukt en blanding av tørkede urter som jeg synes passer godt sammen. Om du ikke har quinoa eller quinoamel kan dette byttes ut med for eksempel sesamfrø og vanlig mel. Disse blomkållappene kan spises både til frokost, lunsj, middag og kvelds avhengig av tilbehøret.
Server dem for eksempel med en deilig grønn salat eller bare ta med en i hånden på vei ut døren på morgenen.
Ingredienser
- 1 stk blomkål, medium
- 3 stykker egg
- 1 dl quinoa, ferdigkokt
- 4 ss quinoamel
- 0.5 stk sitron
- 1 ts timian
- 1 ts oregano
- 1 ss tahini, kan sløyfes
- havsalt
- pepper
- 2 ss olivenolje extra virgin, til steking
Slik gjør du:
- 1 stk blomkål, medium
- 3 stykker egg
- 1 dl quinoa, ferdigkokt
- 4 ss quinoamel
- 0.5 stk sitron
- 1 ts timian
- 1 ts oregano
- 1 ss tahini, kan sløyfes
- havsalt
- pepper
- 2 ss olivenolje extra virgin, til steking
