rask

Karse i eggeskall

15 min
Lagret av 34 brukere
Karse i eggeskall i fargerike, stripete eggeglass
Lagret av 34 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • egg, så mange egg du vil
  • karse, frø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • egg, så mange egg du vil
  • karse, frø
Knekk toppen av eggene og bruk innholdet til noe godt.
Tegn smilende fjes på eggeskallene med en tusj.
Legg våt bomull i eggeskallene, og dryss karsefrø på bomullen.
Sett eggeskallene lunt og lyst.
Sørg for å holde bomullen fuktig.
I løpet av noen dager er den irrgrønne karsen klar til å spises.
woman cooking

Bon appetit!

Knekk toppen av eggene og bruk innholdet til noe godt.
Tegn smilende fjes på eggeskallene med en tusj.
Legg våt bomull i eggeskallene, og dryss karsefrø på bomullen.
Sett eggeskallene lunt og lyst.
Sørg for å holde bomullen fuktig.
I løpet av noen dager er den irrgrønne karsen klar til å spises.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?