rask

Karse i eggeskall

15 min

Med eggeskall, bomull, en penn og karsefrø er du bare noen dager unna å få deg noen nye kompiser med skikkelig stilig frisyre. Karsen smaker godt på toppen av en brødblings med ost eller kjøttpålegg.

Oppskrift/foto: Mia Skrataas sin bok "Mias Mat, Med skogen og hagen som spiskammers"

36 har lagret denne
Karse i eggeskall i fargerike, stripete eggeglass

Med eggeskall, bomull, en penn og karsefrø er du bare noen dager unna å få deg noen nye kompiser med skikkelig stilig frisyre. Karsen smaker godt på toppen av en brødblings med ost eller kjøttpålegg.

Oppskrift/foto: Mia Skrataas sin bok "Mias Mat, Med skogen og hagen som spiskammers"

36 har lagret denne
1
porsjoner
  • egg, så mange egg du vil
  • karse, frø
Unngå at skjermen går i dvale
  • egg, så mange egg du vil
  • karse, frø
Knekk toppen av eggene og bruk innholdet til noe godt.
Tegn smilende fjes på eggeskallene med en tusj.
Legg våt bomull i eggeskallene, og dryss karsefrø på bomullen.
Sett eggeskallene lunt og lyst.
Sørg for å holde bomullen fuktig.
I løpet av noen dager er den irrgrønne karsen klar til å spises.
woman cooking

Bon appetit!

Knekk toppen av eggene og bruk innholdet til noe godt.
Tegn smilende fjes på eggeskallene med en tusj.
Legg våt bomull i eggeskallene, og dryss karsefrø på bomullen.
Sett eggeskallene lunt og lyst.
Sørg for å holde bomullen fuktig.
I løpet av noen dager er den irrgrønne karsen klar til å spises.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?