rask
vegetar

Stekt padron-paprika

10 min

«Pimientos de padrón» er små grønne paprikaer, og kanskje en av de enkleste tapasrettene du kan svinge opp. De ser ut som grønne chili, men er milde på smak og skal bare stekes raskt over høy varme til de får noen sorte flekker og faller litt sammen.

Innimellom kan det riktignok dukke opp en kruttsterk overraskelse, det blir litt som mandelen i grøten det.

422 har lagret denne
Stekt padron-paprika

«Pimientos de padrón» er små grønne paprikaer, og kanskje en av de enkleste tapasrettene du kan svinge opp. De ser ut som grønne chili, men er milde på smak og skal bare stekes raskt over høy varme til de får noen sorte flekker og faller litt sammen.

Innimellom kan det riktignok dukke opp en kruttsterk overraskelse, det blir litt som mandelen i grøten det.

422 har lagret denne
4
porsjoner
  • 400 g padron pepper, (små paprika)
  • olivenolje
  • flaksalt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g padron pepper, (små paprika)
  • olivenolje
  • flaksalt
Varm en stekepanne og tilsett en god klunk olivenolje. Stek paprikaene et par minutter over høy varme til de begynner å mykne og får mørke flekker.
Dryss over en klype salt og server.
Dryss over en klype salt og server.
woman cooking

Bon appetit!

Varm en stekepanne og tilsett en god klunk olivenolje. Stek paprikaene et par minutter over høy varme til de begynner å mykne og får mørke flekker.
Dryss over en klype salt og server.
Dryss over en klype salt og server.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?