Til hovedinnhold
rask
vegetar

Stekt padron-paprika

10 min

«Pimientos de padrón» er små grønne paprikaer, og kanskje en av de enkleste tapasrettene du kan svinge opp. De ser ut som grønne chili, men er milde på smak og skal bare stekes raskt over høy varme til de får noen sorte flekker og faller litt sammen.

Innimellom kan det riktignok dukke opp en kruttsterk overraskelse, det blir litt som mandelen i grøten det.

Lagret av 397 brukere
Stekt padron-paprika

«Pimientos de padrón» er små grønne paprikaer, og kanskje en av de enkleste tapasrettene du kan svinge opp. De ser ut som grønne chili, men er milde på smak og skal bare stekes raskt over høy varme til de får noen sorte flekker og faller litt sammen.

Innimellom kan det riktignok dukke opp en kruttsterk overraskelse, det blir litt som mandelen i grøten det.

Lagret av 397 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g padron pepper, (små paprika)
  • olivenolje
  • flaksalt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g padron pepper, (små paprika)
  • olivenolje
  • flaksalt
Varm en stekepanne og tilsett en god klunk olivenolje. Stek paprikaene et par minutter over høy varme til de begynner å mykne og får mørke flekker.
Dryss over en klype salt og server.
Dryss over en klype salt og server.
woman cooking

Bon appetit!

Varm en stekepanne og tilsett en god klunk olivenolje. Stek paprikaene et par minutter over høy varme til de begynner å mykne og får mørke flekker.
Dryss over en klype salt og server.
Dryss over en klype salt og server.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?