Biter av halloumi er også godt å på disse spydene. Spydene kan like gjerne være tilbehøret til grillet kjøtt eller fisk, eller som en rett i seg selv. Husk å legge trespydene i bløt før bruk, slik at du unngår ubehagelige overraskelser som brennende pinner underveis.
Biter av halloumi er også godt å på disse spydene. Spydene kan like gjerne være tilbehøret til grillet kjøtt eller fisk, eller som en rett i seg selv. Husk å legge trespydene i bløt før bruk, slik at du unngår ubehagelige overraskelser som brennende pinner underveis.
2 ss pinjekjerner, evt mandler eller valnøtter, hakkede
3 ss parmesan, revet
salt og kvernet pepper
Rens og del paprika, løk og nektariner i grove biter. Skjær squashen i skiver.
Bland sammen olje, finhakket timian og revet/most hvitløk (eventuelt kjør det sammen med en stavmikser).
Lag fargerike grønnsaksspyd. Pensle spydene med oljen og grill over høy varme til grønnsakene er gylne og møre, snu spydene ofte slik at alt blir jevnt grillet. Dryss over litt salt og pepper.
Kjør alle ingrediensene til basilikumdressingen sammen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Drypp litt av dressingen over de nygrillede spydene og server resten ved siden av.
Bon appetit!
Rens og del paprika, løk og nektariner i grove biter. Skjær squashen i skiver.
Bland sammen olje, finhakket timian og revet/most hvitløk (eventuelt kjør det sammen med en stavmikser).
Lag fargerike grønnsaksspyd. Pensle spydene med oljen og grill over høy varme til grønnsakene er gylne og møre, snu spydene ofte slik at alt blir jevnt grillet. Dryss over litt salt og pepper.
Kjør alle ingrediensene til basilikumdressingen sammen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Drypp litt av dressingen over de nygrillede spydene og server resten ved siden av.