rask

Smørdampet nykål

10 min
Lagret av 147 brukere
Smørdampet nykål
Foto: Sara Johannessen Meek
Lagret av 147 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk nykål
  • 1 dl vann
  • 1 ss smør
  • salt, etter smak

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk nykål
  • 1 dl vann
  • 1 ss smør
  • salt, etter smak
Ha vann, smør og salt i en stor gryte med lokk. Kok opp over høy varme.
Del kålen i båter gjennom stilkfestet, omtrent 3-4 cm på det tjukkeste.
Ha kålen i gryta, sett på lokket, og la dampe i 2-4 minutter, til kålen så vidt begynner å bli mør. Server med en gang.
woman cooking

Bon appetit!

Ha vann, smør og salt i en stor gryte med lokk. Kok opp over høy varme.
Del kålen i båter gjennom stilkfestet, omtrent 3-4 cm på det tjukkeste.
Ha kålen i gryta, sett på lokket, og la dampe i 2-4 minutter, til kålen så vidt begynner å bli mør. Server med en gang.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?