Rens grønnkålen og riv bladene i små biter. Skjær hvitløken i tynne skiver.
Fres hvitløken raskt i et par spiseskjeer olje i en stor stekepanne. Tilsett grønnkålen og stek under stadig omrøring i et par minutter (tilsett litt mer olje hvis nødvendig). Krydre med salt og pepper.
Grønnkålen skal bli saftig og myk, men fortsatt bevare sin flotte grønne farge og sprø konsistens. Dryss over granateplekjerner og hakkede urter. Hell alt over på et serveringsfat, og server kålen med det samme.
Bon appetit!
Rens grønnkålen og riv bladene i små biter. Skjær hvitløken i tynne skiver.
Fres hvitløken raskt i et par spiseskjeer olje i en stor stekepanne. Tilsett grønnkålen og stek under stadig omrøring i et par minutter (tilsett litt mer olje hvis nødvendig). Krydre med salt og pepper.
Grønnkålen skal bli saftig og myk, men fortsatt bevare sin flotte grønne farge og sprø konsistens. Dryss over granateplekjerner og hakkede urter. Hell alt over på et serveringsfat, og server kålen med det samme.