Heidi Bjerkan: Svarthyll-dampet rødkål
Her har stjernekokk Heidi Bjerkan delt sin oppskrift på svarthyll-dampet rødkål, som hun her serverer til juleand.
- Svarthyll-dampet rødkål fungerer også godt om den ikke serveres med det samme. Smøret byttes da ut med olje. Det kan også være godt å bruke hylleblomstsaft om du ikke har svarthyll. Solbær er også et godt alternativ, sier Bjerkan.
Oppskrift: Heidi Bjerkan
Her har stjernekokk Heidi Bjerkan delt sin oppskrift på svarthyll-dampet rødkål, som hun her serverer til juleand.
- Svarthyll-dampet rødkål fungerer også godt om den ikke serveres med det samme. Smøret byttes da ut med olje. Det kan også være godt å bruke hylleblomstsaft om du ikke har svarthyll. Solbær er også et godt alternativ, sier Bjerkan.
Oppskrift: Heidi Bjerkan
- 1 stk rødkål, deles i båter
- 3 dl vann
- 50 g svarthyll
- 1 fedd hvitløk
- 2 cm ingefær, uten skall, i skiver
- 100 g smør
- salt, etter smak
- sukker, etter smak
- 1 stk rødkål, deles i båter
- 3 dl vann
- 50 g svarthyll
- 1 fedd hvitløk
- 2 cm ingefær, uten skall, i skiver
- 100 g smør
- salt, etter smak
- sukker, etter smak
