rask

Stekt rosenkål

15 min

Stekt rosenkål er godt til mye. Tilsett andre smaker som friske urter, tranebær eller bacon for en ekstra spennende vri. 

258 har lagret denne
Stekt rosenkål

Stekt rosenkål er godt til mye. Tilsett andre smaker som friske urter, tranebær eller bacon for en ekstra spennende vri. 

258 har lagret denne
1
porsjoner
  • 400 g rosenkål
  • 0.5 dl bladpersille, hakket
  • olje, til steking
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g rosenkål
  • 0.5 dl bladpersille, hakket
  • olje, til steking
  • salt og kvernet pepper
Rens og del rosenkålen i to eller fire. Varm en stor stekepanne med litt olje. Tilsett rosenkålen og stek over høy varme i 2-3 minutter, eller til rosenkålen er gyllen og mør, cirka 1-2 minutter.
Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille.

Tips

Dryss over varme tranebær før servering. For ekstra smak kan du tilsett 2 finhakkede hvitløkfedd og 0,5 -1 finhakket rød chili. En klype sukker eller 1 teskje flytende honning kan også tilsettes for ekstra sødme.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og del rosenkålen i to eller fire. Varm en stor stekepanne med litt olje. Tilsett rosenkålen og stek over høy varme i 2-3 minutter, eller til rosenkålen er gyllen og mør, cirka 1-2 minutter.
Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille.

Tips

Dryss over varme tranebær før servering. For ekstra smak kan du tilsett 2 finhakkede hvitløkfedd og 0,5 -1 finhakket rød chili. En klype sukker eller 1 teskje flytende honning kan også tilsettes for ekstra sødme.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?