Rens og del rosenkålen i to eller fire. Varm en stor stekepanne med litt olje. Tilsett rosenkålen og stek over høy varme i 2-3 minutter, eller til rosenkålen er gyllen og mør, cirka 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille.
Tips
Dryss over varme tranebær før servering. For ekstra smak kan du tilsett 2 finhakkede hvitløkfedd og 0,5 -1 finhakket rød chili. En klype sukker eller 1 teskje flytende honning kan også tilsettes for ekstra sødme.
Bon appetit!
Rens og del rosenkålen i to eller fire. Varm en stor stekepanne med litt olje. Tilsett rosenkålen og stek over høy varme i 2-3 minutter, eller til rosenkålen er gyllen og mør, cirka 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper og dryss over hakket persille.
Tips
Dryss over varme tranebær før servering. For ekstra smak kan du tilsett 2 finhakkede hvitløkfedd og 0,5 -1 finhakket rød chili. En klype sukker eller 1 teskje flytende honning kan også tilsettes for ekstra sødme.