Bland alle ingrediensene til syltelaken i en kasserolle. Kok opp og rør til alt sukkeret er oppløst.
Vask, rens og skjær alle grønnsakene i tynne skiver (en mandolin er det perfekte redskapet til den jobben). Finsnitt chilien. Fordel grønnsaker, chili, spisskummen, sennepsfrø og pepper i små sylteglass (kan lage et stort glass hvis du heller ønsker det). Fyll opp med varm syltelake og sett på tette lokk. La stå til avkjøling i romtemperatur. Grønnsakene kan spises straks de er avkjølt. Oppbevares kjølig. Dryss over koriander før severing.
Bon appetit!
Bland alle ingrediensene til syltelaken i en kasserolle. Kok opp og rør til alt sukkeret er oppløst.
Vask, rens og skjær alle grønnsakene i tynne skiver (en mandolin er det perfekte redskapet til den jobben). Finsnitt chilien. Fordel grønnsaker, chili, spisskummen, sennepsfrø og pepper i små sylteglass (kan lage et stort glass hvis du heller ønsker det). Fyll opp med varm syltelake og sett på tette lokk. La stå til avkjøling i romtemperatur. Grønnsakene kan spises straks de er avkjølt. Oppbevares kjølig. Dryss over koriander før severing.