Bland alle ingrediensene til syltelaken i en kasserolle. Kok opp og rør til alt sukkeret er oppløst. Skrubb og vask agurkene under rennende vann. Del agurkene i to (eller fire) på langs. Legg agurkene tett i tett i et passende sylteglass (eller to). Vær nøye med at glasset er varmt og helt rent. Dryss over pepper og chili. Tilsett dill og hvitløk skåret i tynne skiver. Fyll opp med varm syltelake (glasset skal fylles helt opp) og sett på tett lokk. La stå til avkjøling i romtemperatur. Oppbevares kjølig. Agurkene bør stå i minst 2 døgn før de er klare til servering.
Bon appetit!
Bland alle ingrediensene til syltelaken i en kasserolle. Kok opp og rør til alt sukkeret er oppløst. Skrubb og vask agurkene under rennende vann. Del agurkene i to (eller fire) på langs. Legg agurkene tett i tett i et passende sylteglass (eller to). Vær nøye med at glasset er varmt og helt rent. Dryss over pepper og chili. Tilsett dill og hvitløk skåret i tynne skiver. Fyll opp med varm syltelake (glasset skal fylles helt opp) og sett på tett lokk. La stå til avkjøling i romtemperatur. Oppbevares kjølig. Agurkene bør stå i minst 2 døgn før de er klare til servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto