Sylteagurk, eller syltet agurk, smaker både syrlig og søtt på en gang, og gjør seg godt som tilbehør til mange retter. Putt den i burgeren, ha den ved siden av grillmat eller på skiva - den smaker også nydelig alene som en sunnere snacks.
Sylteagurk, eller syltet agurk, smaker både syrlig og søtt på en gang, og gjør seg godt som tilbehør til mange retter. Putt den i burgeren, ha den ved siden av grillmat eller på skiva - den smaker også nydelig alene som en sunnere snacks.
Bland alle ingrediensene til syltelaken i en kasserolle. Kok opp og rør til alt sukkeret er oppløst.
Skrubb og vask agurkene under rennende vann, og del agurkene i to (eller fire) på langs. Legg agurkene tett i tett i et passende sylteglass (eller to). Vær nøye med at glasset er varmt og helt rent.
Dryss over pepper og chili. Tilsett dill og hvitløk skåret i tynne skiver. Fyll opp med varm syltelake (glasset skal fylles helt opp) og sett på tett lokk.
La stå til avkjøling i romtemperatur. Oppbevares kjølig. Agurkene bør stå i minst 2 døgn før de er klare til servering.
Bon appetit!
Sylteagurk
Bland alle ingrediensene til syltelaken i en kasserolle. Kok opp og rør til alt sukkeret er oppløst.
Skrubb og vask agurkene under rennende vann, og del agurkene i to (eller fire) på langs. Legg agurkene tett i tett i et passende sylteglass (eller to). Vær nøye med at glasset er varmt og helt rent.
Dryss over pepper og chili. Tilsett dill og hvitløk skåret i tynne skiver. Fyll opp med varm syltelake (glasset skal fylles helt opp) og sett på tett lokk.
La stå til avkjøling i romtemperatur. Oppbevares kjølig. Agurkene bør stå i minst 2 døgn før de er klare til servering.