Rens kolben. La gjerne en del av bladene få være igjen, men dra dem bakover slik at hele kolben er synlig. Gni maisen inn med litt nøytral olje (eller smør grillristen godt). Grill maisen mør over middels/høy varme, men snu kolbene ofte slik at maisen blir jevnt grillet over det hele. Det tar cirka 25 minutter. Bruker du ferdigkokt mais er den klar når den har fått fin farge over det hele. Dryss over litt salt.
Rør sammen majones og chilisaus. Bland sammen fetaost og parmesan. Press litt limesaft over den nygrillede maisen og pensle på chilimajonesen. Dryss over ost, eller vend maisen i osteblandingen, og dryss over koriander. Serveres straks.
Bon appetit!
Rens kolben. La gjerne en del av bladene få være igjen, men dra dem bakover slik at hele kolben er synlig. Gni maisen inn med litt nøytral olje (eller smør grillristen godt). Grill maisen mør over middels/høy varme, men snu kolbene ofte slik at maisen blir jevnt grillet over det hele. Det tar cirka 25 minutter. Bruker du ferdigkokt mais er den klar når den har fått fin farge over det hele. Dryss over litt salt.
Rør sammen majones og chilisaus. Bland sammen fetaost og parmesan. Press litt limesaft over den nygrillede maisen og pensle på chilimajonesen. Dryss over ost, eller vend maisen i osteblandingen, og dryss over koriander. Serveres straks.