vegetar

Syltede grønnsaker

1 h
Lagret av 275 brukere
Syltede grønnsaker
Lagret av 275 brukere

Ingredienser

1
porsjoner

Syltelake

  • 1 dl eplecidereddik, eller 7% eddik
  • 2 dl sukker
  • 2 dl vann

Grønnsakene

  • 3 stk rødløk, i tynne skiver
  • 0.5 stk rødkål, i tynne strimler
  • 400 g reddik, delt i båter
  • 3 stk gulrot, i dyrstikktynne strimler

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Syltelake

  • 1 dl eplecidereddik, eller 7% eddik
  • 2 dl sukker
  • 2 dl vann

Grønnsakene

  • 3 stk rødløk, i tynne skiver
  • 0.5 stk rødkål, i tynne strimler
  • 400 g reddik, delt i båter
  • 3 stk gulrot, i dyrstikktynne strimler
Kok opp vann, eddik og sukker. La det småkoke til sukkeret er helt oppløst.
Legg ønsket grønnsak over på et passende sylteglass eller lignende. Lag gjerne litt hver av de forskjellige grønnsakene, men hold de helst adskilt slik at ikke farge og smak smitter over. Mengden lake kan enkelt dobles hvis nødvendig.
Hell den varme laken over grønnsakene og sett på tett lokk. La stå i minst 30 minutter før bruk.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp vann, eddik og sukker. La det småkoke til sukkeret er helt oppløst.
Legg ønsket grønnsak over på et passende sylteglass eller lignende. Lag gjerne litt hver av de forskjellige grønnsakene, men hold de helst adskilt slik at ikke farge og smak smitter over. Mengden lake kan enkelt dobles hvis nødvendig.
Hell den varme laken over grønnsakene og sett på tett lokk. La stå i minst 30 minutter før bruk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?