Fjern stilkefestet på chilien og skrap ut alt av frø og hinner uten å ødelegge chilien. Dytt inn så mye ost du klarer i den uthulede chilien.
Visp sammen alle ingrediensene til frityrrøren. Røren skal være glatt og klumpfri.
Bruk en mellomstor tykkbunnet gryte og fyll den cirka 4 cm opp med olje. Varm oljen, men pass på at den ikke blir for varm. Prøv med en brødbit. Hvis den umiddelbart flyter til toppen og freser er oljen varm nok.
Visp eggehviten lett i en bolle. Hell melet på en tallerken eller i en liten bolle. Dypp de fylte jalapeñoene først i eggehvite, så i mel og så i frityrrøren. Legg jalapeñoene rett over i den varme oljen. Stek tre-fire av gangen og friter jalapeñoene gylne og lekre.
La de renne av seg på kjøkkenpapir mens du fortsetter med resten. Serveres straks med chiliaioli.
Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene til chiliaiolien.
Fjern stilkefestet på chilien og skrap ut alt av frø og hinner uten å ødelegge chilien. Dytt inn så mye ost du klarer i den uthulede chilien.
Visp sammen alle ingrediensene til frityrrøren. Røren skal være glatt og klumpfri.
Bruk en mellomstor tykkbunnet gryte og fyll den cirka 4 cm opp med olje. Varm oljen, men pass på at den ikke blir for varm. Prøv med en brødbit. Hvis den umiddelbart flyter til toppen og freser er oljen varm nok.
Visp eggehviten lett i en bolle. Hell melet på en tallerken eller i en liten bolle. Dypp de fylte jalapeñoene først i eggehvite, så i mel og så i frityrrøren. Legg jalapeñoene rett over i den varme oljen. Stek tre-fire av gangen og friter jalapeñoene gylne og lekre.
La de renne av seg på kjøkkenpapir mens du fortsetter med resten. Serveres straks med chiliaioli.