rask
vegetar

Fritert rosenkål med rømmedipp

30 min
Lagret av 105 brukere
Fritert rosenkål med rømmedipp
Lagret av 105 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 500 g rosenkål, grønn eller lilla
  • olje
  • salt

Rømme- og parmesandipp

  • 2 dl rømme
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 0.5 fedd hvitløk, finrevet
  • 2 ts sitronsaft
  • 3 - 4 ss parmesan, revet
  • 3 ss gressløk, hakket
  • worchestershiresaus
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g rosenkål, grønn eller lilla
  • olje
  • salt

Rømme- og parmesandipp

  • 2 dl rømme
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 0.5 fedd hvitløk, finrevet
  • 2 ts sitronsaft
  • 3 - 4 ss parmesan, revet
  • 3 ss gressløk, hakket
  • worchestershiresaus
  • salt og kvernet pepper
Rør sammen rømme, yoghurt, hvitløk, sitronsaft, parmesan og hakket gressløk. Smak til med noen dråper Worchestershiresaus, salt og kvernet sort pepper.
Rens rosenkålen og lag et dypt snitt i toppen på hver rosenkål.
Varm en tykkbunnet kasserolle med 5 cm olje.
Friter rosenkålen mør og gyllen i varm olje, en god håndfull om gangen. La den friterte rosenkålen få renne godt av seg på kjøkkenpapir og dryss over litt salt.
Server den friterte rosenkålen straks med rømme- og parmesandipp.
woman cooking

Bon appetit!

Rør sammen rømme, yoghurt, hvitløk, sitronsaft, parmesan og hakket gressløk. Smak til med noen dråper Worchestershiresaus, salt og kvernet sort pepper.
Rens rosenkålen og lag et dypt snitt i toppen på hver rosenkål.
Varm en tykkbunnet kasserolle med 5 cm olje.
Friter rosenkålen mør og gyllen i varm olje, en god håndfull om gangen. La den friterte rosenkålen få renne godt av seg på kjøkkenpapir og dryss over litt salt.
Server den friterte rosenkålen straks med rømme- og parmesandipp.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?