Rør sammen rømme, yoghurt, hvitløk, sitronsaft, parmesan og hakket gressløk. Smak til med noen dråper Worchestershiresaus, salt og kvernet sort pepper.
Rens rosenkålen og lag et dypt snitt i toppen på hver rosenkål.
Varm en tykkbunnet kasserolle med 5 cm olje. Friter rosenkålen mør og gyllen i varm olje, en god håndfull om gangen. La den friterte rosenkålen få renne godt av seg på kjøkkenpapir og dryss over litt salt.
Server den friterte rosenkålen straks med rømme- og parmesandipp.
Bon appetit!
Rør sammen rømme, yoghurt, hvitløk, sitronsaft, parmesan og hakket gressløk. Smak til med noen dråper Worchestershiresaus, salt og kvernet sort pepper.
Rens rosenkålen og lag et dypt snitt i toppen på hver rosenkål.
Varm en tykkbunnet kasserolle med 5 cm olje. Friter rosenkålen mør og gyllen i varm olje, en god håndfull om gangen. La den friterte rosenkålen få renne godt av seg på kjøkkenpapir og dryss over litt salt.
Server den friterte rosenkålen straks med rømme- og parmesandipp.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto