Til hovedinnhold

Syltet rødkål

1 h
4 varer
174
Syrlig og frisk syltet rødkål med ingefær

Syltet rødkål er enkelt og raskt å lage, og passer perfekt til taco med sin syrlige og friske smak. Denne varianten av syltet rødkål trenger bare å stå en times tid i kjøleskapet før servering, så den er med andre ord hurtigsyltet.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 0.5 stk rødkål, liten
  • 1 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 dl rødvinseddik
  • 0.5 dl sukker, finkornet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.5 stk rødkål, liten
  • 1 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 dl rødvinseddik
  • 0.5 dl sukker, finkornet
Visp sammen sukker, eddik og ingefær.
Skjær rødkålen i tynne strimler og hell over marinaden.
Bland alt godt sammen og la rødkålen stå en times tid i kjøleskapet før bruk.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen sukker, eddik og ingefær.
Skjær rødkålen i tynne strimler og hell over marinaden.
Bland alt godt sammen og la rødkålen stå en times tid i kjøleskapet før bruk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?