Til hovedinnhold

Syltet rødkål

1 h

Syltet rødkål er enkelt og raskt å lage, og passer perfekt til taco med sin syrlige og friske smak. Denne varianten av syltet rødkål trenger bare å stå en times tid i kjøleskapet før servering, så den er med andre ord hurtigsyltet.

Lagret av 177 brukere
Syrlig og frisk syltet rødkål med ingefær

Syltet rødkål er enkelt og raskt å lage, og passer perfekt til taco med sin syrlige og friske smak. Denne varianten av syltet rødkål trenger bare å stå en times tid i kjøleskapet før servering, så den er med andre ord hurtigsyltet.

Lagret av 177 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 0.5 stk rødkål, liten
  • 1 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 dl rødvinseddik
  • 0.5 dl sukker, finkornet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.5 stk rødkål, liten
  • 1 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 dl rødvinseddik
  • 0.5 dl sukker, finkornet
Visp sammen sukker, eddik og ingefær.
Skjær rødkålen i tynne strimler og hell over marinaden.
Bland alt godt sammen og la rødkålen stå en times tid i kjøleskapet før bruk.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen sukker, eddik og ingefær.
Skjær rødkålen i tynne strimler og hell over marinaden.
Bland alt godt sammen og la rødkålen stå en times tid i kjøleskapet før bruk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?