Syltet rødkål
1 h
4 varer
174
Syltet rødkål er enkelt og raskt å lage, og passer perfekt til taco med sin syrlige og friske smak. Denne varianten av syltet rødkål trenger bare å stå en times tid i kjøleskapet før servering, så den er med andre ord hurtigsyltet.
Ingredienser
4
porsjoner
- 0.5 stk rødkål, liten
- 1 ts ingefær, finrevet
- 0.5 dl rødvinseddik
- 0.5 dl sukker, finkornet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 0.5 stk rødkål, liten
- 1 ts ingefær, finrevet
- 0.5 dl rødvinseddik
- 0.5 dl sukker, finkornet
Visp sammen sukker, eddik og ingefær.
Skjær rødkålen i tynne strimler og hell over marinaden.
Bland alt godt sammen og la rødkålen stå en times tid i kjøleskapet før bruk.

Bon appetit!
Visp sammen sukker, eddik og ingefær.
Skjær rødkålen i tynne strimler og hell over marinaden.
Bland alt godt sammen og la rødkålen stå en times tid i kjøleskapet før bruk.