Hjemmelaget salsa
5 min
8 varer
428
Det er ikke vanskelig å lage sin egen salsa, og hjemmelaget tomatsalsa løfter virkelig tacomiddagen til nye høyder!
Vi elsker grønnsaker og salsasaus til fredagstacoen, og salsa fresca er supergodt. En hjemmelaget tacosaus passer som følge både til kjøttdeig, braisert høyrygg og fisk.
Ingredienser
4
porsjoner
- 400 g tomater, modne og kjøttfulle
- 1 stk rød chili, eller grønn
- 1 stk rødløk, liten
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss limesaft
- salt
- sukker
- 1 dl koriander, frisk, hakket. evt. bladpersille
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g tomater, modne og kjøttfulle
- 1 stk rød chili, eller grønn
- 1 stk rødløk, liten
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss limesaft
- salt
- sukker
- 1 dl koriander, frisk, hakket. evt. bladpersille
Skjær tomatene i små biter. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Finsnitt chilien.
Bland sammen tomater, chili, løk, hvitløk og limesaft.
Smak til salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.

Bon appetit!
Skjær tomatene i små biter. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Finsnitt chilien.
Bland sammen tomater, chili, løk, hvitløk og limesaft.
Smak til salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.