Grillet mais med chili- og yuzumajones
15 min
Grillet mais får en japansk vri servert med majones som er smakt til med sterk chilisaus og yuzujus (laget av japansk sitrusfrukt). Enkelt å lage, lett å like og fullt mulig å uttale.
Lagret av 178 brukere
Grillet mais får en japansk vri servert med majones som er smakt til med sterk chilisaus og yuzujus (laget av japansk sitrusfrukt). Enkelt å lage, lett å like og fullt mulig å uttale.
Lagret av 178 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 4 stykker maiskolbe, ferske
- 3 dl majones
- 2 ss sriracha
- 2 ss yuzujus, eller ferskpresset lime
- 2 stykker vårløk
- 1 bunt koriander
- 1 klype chiliflak
- 2 ts sesamfrø, ristede, gjerne sorte og lyse
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 stykker maiskolbe, ferske
- 3 dl majones
- 2 ss sriracha
- 2 ss yuzujus, eller ferskpresset lime
- 2 stykker vårløk
- 1 bunt koriander
- 1 klype chiliflak
- 2 ts sesamfrø, ristede, gjerne sorte og lyse
Rens og kok maiskolbene i saltet vann i 6 minutter. La kolbene få renne godt av seg.
Grill maisen på alle sider.
Rør sammen majones, chilisaus og yuzu/limesaft. Finsnitt vårløken.
Server maisen med chili- og limemajones, vårløk og hakket koriander. Dryss over chili og sesamfrø.

Bon appetit!
Rens og kok maiskolbene i saltet vann i 6 minutter. La kolbene få renne godt av seg.
Grill maisen på alle sider.
Rør sammen majones, chilisaus og yuzu/limesaft. Finsnitt vårløken.
Server maisen med chili- og limemajones, vårløk og hakket koriander. Dryss over chili og sesamfrø.