Til hovedinnhold

Grillet mais med chili- og yuzumajones

15 min

Grillet mais får en japansk vri servert med majones som er smakt til med sterk chilisaus og yuzujus (laget av japansk sitrusfrukt). Enkelt å lage, lett å like og fullt mulig å uttale.

Lagret av 178 brukere
Grillet mais med chili- og yuzumajones

Grillet mais får en japansk vri servert med majones som er smakt til med sterk chilisaus og yuzujus (laget av japansk sitrusfrukt). Enkelt å lage, lett å like og fullt mulig å uttale.

Lagret av 178 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker maiskolbe, ferske
  • 3 dl majones
  • 2 ss sriracha
  • 2 ss yuzujus, eller ferskpresset lime
  • 2 stykker vårløk
  • 1 bunt koriander
  • 1 klype chiliflak
  • 2 ts sesamfrø, ristede, gjerne sorte og lyse

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stykker maiskolbe, ferske
  • 3 dl majones
  • 2 ss sriracha
  • 2 ss yuzujus, eller ferskpresset lime
  • 2 stykker vårløk
  • 1 bunt koriander
  • 1 klype chiliflak
  • 2 ts sesamfrø, ristede, gjerne sorte og lyse
Rens og kok maiskolbene i saltet vann i 6 minutter. La kolbene få renne godt av seg.
Grill maisen på alle sider.
Rør sammen majones, chilisaus og yuzu/limesaft. Finsnitt vårløken.
Server maisen med chili- og limemajones, vårløk og hakket koriander. Dryss over chili og sesamfrø.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og kok maiskolbene i saltet vann i 6 minutter. La kolbene få renne godt av seg.
Grill maisen på alle sider.
Rør sammen majones, chilisaus og yuzu/limesaft. Finsnitt vårløken.
Server maisen med chili- og limemajones, vårløk og hakket koriander. Dryss over chili og sesamfrø.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?