Rens og finhakk sjalottløken. Fjern stilken på tomatene og skjær tomatene i små biter.
Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle eller stekepanne. Fres sjalottløk, ingefær, chili og garam masala. La det frese godt i et par minutter under omrøring. Tilsett tomatene og fres videre til tomatene begynner å gå i oppløsning. Tilsett sukker og vann. La blandingen småkoke over middels varme i omtrent 20 minutter til blandingen tykner.
Smak til med limesaft og en klype salt. Avkjøl og rør til slutt inn hakket koriander eller persille.
Del avokadoene i to og ta ut steinene. Grill dem med snittflaten ned på varm grill i to minutter. Snu dem og la dem ligge et minutt til, med skallsiden ned.
Drypp over limesaft, salt og pepper. Legg en liten skje tomatchutney og yoghurt i hver avokado, og dryss over grovhakket koriander.
Bon appetit!
Rens og finhakk sjalottløken. Fjern stilken på tomatene og skjær tomatene i små biter.
Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle eller stekepanne. Fres sjalottløk, ingefær, chili og garam masala. La det frese godt i et par minutter under omrøring. Tilsett tomatene og fres videre til tomatene begynner å gå i oppløsning. Tilsett sukker og vann. La blandingen småkoke over middels varme i omtrent 20 minutter til blandingen tykner.
Smak til med limesaft og en klype salt. Avkjøl og rør til slutt inn hakket koriander eller persille.
Del avokadoene i to og ta ut steinene. Grill dem med snittflaten ned på varm grill i to minutter. Snu dem og la dem ligge et minutt til, med skallsiden ned.
Drypp over limesaft, salt og pepper. Legg en liten skje tomatchutney og yoghurt i hver avokado, og dryss over grovhakket koriander.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto