Til hovedinnhold
rask
vegetar

Syltet kinakål

15 min

Syltede grønnsaker er vanlig tilbehør til mye asiatisk mat. Prøv dem til steamed buns med langtidsstekt ribbe. Helt topp!

Lagret av 231 brukere
Syltet kinakål

Syltede grønnsaker er vanlig tilbehør til mye asiatisk mat. Prøv dem til steamed buns med langtidsstekt ribbe. Helt topp!

Lagret av 231 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 0.5 stk kinakål
  • 0.5 stk agurk
  • 4 stk vårløk
  • 1 dl eddik 7%
  • 1 dl sukker
  • 1 klype salt
  • 1 ts ingefær, revet
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss fiskesaus
  • 2 ts sesamolje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.5 stk kinakål
  • 0.5 stk agurk
  • 4 stk vårløk
  • 1 dl eddik 7%
  • 1 dl sukker
  • 1 klype salt
  • 1 ts ingefær, revet
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss fiskesaus
  • 2 ts sesamolje
Skjær kinakålen i strimler, og agurk og vårløk i tynne skiver. Ha alt over i en passende bolle. Finsnitt chilien.
Bland sammen eddik, sukker, ingefær, chili og salt i en liten kasserolle. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Tilsett fiskesaus og sesamolje og hell laken over grønnsakene. La kinakålsalaten få stå og trekke en times tid før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær kinakålen i strimler, og agurk og vårløk i tynne skiver. Ha alt over i en passende bolle. Finsnitt chilien.
Bland sammen eddik, sukker, ingefær, chili og salt i en liten kasserolle. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Tilsett fiskesaus og sesamolje og hell laken over grønnsakene. La kinakålsalaten få stå og trekke en times tid før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?