rask
vegetar

Syltet kinakål

15 min

Syltede grønnsaker er vanlig tilbehør til mye asiatisk mat. Prøv dem til steamed buns med langtidsstekt ribbe. Helt topp!

244 har lagret denne
Syltet kinakål

Syltede grønnsaker er vanlig tilbehør til mye asiatisk mat. Prøv dem til steamed buns med langtidsstekt ribbe. Helt topp!

244 har lagret denne
6
porsjoner
  • 0.5 stk kinakål
  • 0.5 stk agurk
  • 4 stk vårløk
  • 1 dl eddik 7%
  • 1 dl sukker
  • 1 klype salt
  • 1 ts ingefær, revet
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss fiskesaus
  • 2 ts sesamolje
Unngå at skjermen går i dvale
  • 0.5 stk kinakål
  • 0.5 stk agurk
  • 4 stk vårløk
  • 1 dl eddik 7%
  • 1 dl sukker
  • 1 klype salt
  • 1 ts ingefær, revet
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss fiskesaus
  • 2 ts sesamolje
Skjær kinakålen i strimler, og agurk og vårløk i tynne skiver. Ha alt over i en passende bolle. Finsnitt chilien.
Bland sammen eddik, sukker, ingefær, chili og salt i en liten kasserolle. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Tilsett fiskesaus og sesamolje og hell laken over grønnsakene. La kinakålsalaten få stå og trekke en times tid før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær kinakålen i strimler, og agurk og vårløk i tynne skiver. Ha alt over i en passende bolle. Finsnitt chilien.
Bland sammen eddik, sukker, ingefær, chili og salt i en liten kasserolle. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Tilsett fiskesaus og sesamolje og hell laken over grønnsakene. La kinakålsalaten få stå og trekke en times tid før servering.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?