Ovnsbakingen får virkelig frem det beste i tomatene. Bak den noe rynkede overflaten skjuler det seg nemlig en dyp sødme og intens tomatsmak. Bruk bakte tomater som tilbehør til… – alt. Tips: Timian kan byttes ut med rosmarin eller oregano. I tillegg kan du tilsette et par knuste hvitløkfedd.
Ovnsbakingen får virkelig frem det beste i tomatene. Bak den noe rynkede overflaten skjuler det seg nemlig en dyp sødme og intens tomatsmak. Bruk bakte tomater som tilbehør til… – alt. Tips: Timian kan byttes ut med rosmarin eller oregano. I tillegg kan du tilsette et par knuste hvitløkfedd.
Legg tomatene over i en langpanne kledd med bakepapir. Drypp over olivenolje og dryss over en god klype salt. Vend gjerne rundt på tomatene slik at alle har får litt olivenolje og salt på seg. Et lite dryss med sukker vil forsterke sødmen i tomatene ytterligere. Legg noen kvaster timian her og der.
Bak tomatene ved 180 grader til skinnet sprekker opp og tomatene blir myke, omtrent 30-45 minutter, litt avhengig av størrelsen på tomatene.
Bon appetit!
Legg tomatene over i en langpanne kledd med bakepapir. Drypp over olivenolje og dryss over en god klype salt. Vend gjerne rundt på tomatene slik at alle har får litt olivenolje og salt på seg. Et lite dryss med sukker vil forsterke sødmen i tomatene ytterligere. Legg noen kvaster timian her og der.
Bak tomatene ved 180 grader til skinnet sprekker opp og tomatene blir myke, omtrent 30-45 minutter, litt avhengig av størrelsen på tomatene.