Lag sursøte grønnsaker: Skjær gulrøtter og salat i strimler og vårløken i tynne skiver. Ha alt over i en passende bolle. Rens og finsnitt chilien. Bland sammen eddik, sukker, ingefær, chili og salt i en liten kasserolle. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Tilsett fiskesaus og sesamolje og hell laken over grønnsakene. La grønnsakene få stå og trekke en halvtimes tid før servering.
Lag chilimajones: Rør sammen majones og chilisaus.
Topp pølse i brød med sursøte grønnsaker, chilimajones, koriander og mynte.
Bon appetit!
Lag sursøte grønnsaker: Skjær gulrøtter og salat i strimler og vårløken i tynne skiver. Ha alt over i en passende bolle. Rens og finsnitt chilien. Bland sammen eddik, sukker, ingefær, chili og salt i en liten kasserolle. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst. Tilsett fiskesaus og sesamolje og hell laken over grønnsakene. La grønnsakene få stå og trekke en halvtimes tid før servering.
Lag chilimajones: Rør sammen majones og chilisaus.
Topp pølse i brød med sursøte grønnsaker, chilimajones, koriander og mynte.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto