Stekte aubergineskiver blandet med granateplekjerner og dressing setter fart på smaksløkene. Dette passer som smakfullt tilbehør eller som en lett smårett. Dryss gjerne over fetaost for ekstra smak.
Stekte aubergineskiver blandet med granateplekjerner og dressing setter fart på smaksløkene. Dette passer som smakfullt tilbehør eller som en lett smårett. Dryss gjerne over fetaost for ekstra smak.
Skjær auberginene i jevne skiver. Pensle skivene med olivenolje og dryss over salt og pepper. Stek eller grill skivene på begge sider til de blir helt myke.
Del granateplet i to. Bruk en skje og bank ut granateplekjernene. La 4 ss av kjernen være hele og knus resten med en gaffel. Visp sammen 3 ss granateplesaft, eddik, honning og olivenolje, og smak dressingen til med salt og pepper. Bland til slutt inn urter og de hele granateplekjernene.
Legg de varme aubergineskivene over på et fat og drypp over dressingen. Pynt med friske urter og server.
Smuldre over 100 g fetaost hvis ønskelig.
Bon appetit!
Skjær auberginene i jevne skiver. Pensle skivene med olivenolje og dryss over salt og pepper. Stek eller grill skivene på begge sider til de blir helt myke.
Del granateplet i to. Bruk en skje og bank ut granateplekjernene. La 4 ss av kjernen være hele og knus resten med en gaffel. Visp sammen 3 ss granateplesaft, eddik, honning og olivenolje, og smak dressingen til med salt og pepper. Bland til slutt inn urter og de hele granateplekjernene.
Legg de varme aubergineskivene over på et fat og drypp over dressingen. Pynt med friske urter og server.