rask
vegetar

Grillet hjertesalat med hvitløksdressing

15 min
Lagret av 288 brukere
Grillet hjertesalat med hvitløksdressing
Lagret av 288 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 4 stk hjertesalat
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 bunt gressløk, liten
  • 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 30 g pinjekjerner, ristede
  • salt
  • kvernet pepper
  • olje
  • balsamico, søt type, noen dråper
  • friske urter, hakkede, som gressløk, persile, basilikum

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk hjertesalat
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 bunt gressløk, liten
  • 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 30 g pinjekjerner, ristede
  • salt
  • kvernet pepper
  • olje
  • balsamico, søt type, noen dråper
  • friske urter, hakkede, som gressløk, persile, basilikum
Visp sammen yoghurt, hvitløk og hakket gressløk. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Del hjertesalaten i to eller fire på langs. Pensle snittflaten med litt olje og dryss over litt flaksalt.
Grill hjertesalaten med snittflaten ned i ca. 2-3 minutter over høy varme.
Anrett den grillede salaten på et passende fat. Topp med dressing, pinjekjerner, noen dråper balsamico og hakkede urter.
woman cooking

Bon appetit!

Visp sammen yoghurt, hvitløk og hakket gressløk. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Del hjertesalaten i to eller fire på langs. Pensle snittflaten med litt olje og dryss over litt flaksalt.
Grill hjertesalaten med snittflaten ned i ca. 2-3 minutter over høy varme.
Anrett den grillede salaten på et passende fat. Topp med dressing, pinjekjerner, noen dråper balsamico og hakkede urter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?