rask
vegetar
Grillet hjertesalat med hvitløksdressing
15 min
Et herlig tilbehør til grillmat.
414 har lagret denne
6
porsjoner
- 4 stk hjertesalat
- 2 dl yoghurt naturell
- 1 bunt gressløk, liten
- 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 30 g pinjekjerner, ristede
- salt
- kvernet pepper
- olje
- balsamico, søt type, noen dråper
- friske urter, hakkede, som gressløk, persile, basilikum
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 stk hjertesalat
- 2 dl yoghurt naturell
- 1 bunt gressløk, liten
- 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 30 g pinjekjerner, ristede
- salt
- kvernet pepper
- olje
- balsamico, søt type, noen dråper
- friske urter, hakkede, som gressløk, persile, basilikum
Visp sammen yoghurt, hvitløk og hakket gressløk. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Del hjertesalaten i to eller fire på langs. Pensle snittflaten med litt olje og dryss over litt flaksalt.
Grill hjertesalaten med snittflaten ned i ca. 2-3 minutter over høy varme.
Anrett den grillede salaten på et passende fat. Topp med dressing, pinjekjerner, noen dråper balsamico og hakkede urter.

Bon appetit!
Visp sammen yoghurt, hvitløk og hakket gressløk. Smak dressingen til med salt og kvernet pepper.
Del hjertesalaten i to eller fire på langs. Pensle snittflaten med litt olje og dryss over litt flaksalt.
Grill hjertesalaten med snittflaten ned i ca. 2-3 minutter over høy varme.
Anrett den grillede salaten på et passende fat. Topp med dressing, pinjekjerner, noen dråper balsamico og hakkede urter.
Finn flere oppskrifter: