La bønnene ligge i bløt i minst fire timer. Sil av vannet. Ha dem over i en gryte, og dekk med vann til minst 2 centimeter over bønnekanten. Ha i buljongpulver og kok opp.
La det småkoke under lokk i ca. en time, til bønnene er gode og myke. Sil av vannet, men ta vare på et par desiliter av det.
Ha to tredjedeler av bønnene i en kjøkkenmaskin. Ha i chipotle, hvitløk og spisskummen, og en halv desiliter av kokevannet. Kjør til du har en jevn masse. Spe eventuelt på med mer vann til du får ønsket konsistens.
Ha massen tilbake i gryten sammen med resten av de kokte bønnene. Rør det sammen, og smak til med salt og pepper.
Bon appetit!
La bønnene ligge i bløt i minst fire timer. Sil av vannet. Ha dem over i en gryte, og dekk med vann til minst 2 centimeter over bønnekanten. Ha i buljongpulver og kok opp.
La det småkoke under lokk i ca. en time, til bønnene er gode og myke. Sil av vannet, men ta vare på et par desiliter av det.
Ha to tredjedeler av bønnene i en kjøkkenmaskin. Ha i chipotle, hvitløk og spisskummen, og en halv desiliter av kokevannet. Kjør til du har en jevn masse. Spe eventuelt på med mer vann til du får ønsket konsistens.
Ha massen tilbake i gryten sammen med resten av de kokte bønnene. Rør det sammen, og smak til med salt og pepper.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto