rask

Agurksalat

30 min

Denne er obligatorisk til laks, makrell og tradisjonell stek.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

87 har lagret denne
Agurksalat og høvel

Denne er obligatorisk til laks, makrell og tradisjonell stek.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

87 har lagret denne
8
porsjoner
  • 1 agurk
  • 1 ts salt
  • 2 ss eddik
  • 2 ss vann
  • 1 ss sukker
  • 1 ss persille
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 agurk
  • 1 ts salt
  • 2 ss eddik
  • 2 ss vann
  • 1 ss sukker
  • 1 ss persille
Skjær agurken i skiver eller i lange flak med ostehøvel. Ønsker du en sprø salat, bør skivene være tykkere. Dryss på salt og la agurkskivene trekke til de har saftet seg. Bland eddik, sukker og vann. Hell over agurken og smak til. Dryss over finklippet persille rett før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær agurken i skiver eller i lange flak med ostehøvel. Ønsker du en sprø salat, bør skivene være tykkere. Dryss på salt og la agurkskivene trekke til de har saftet seg. Bland eddik, sukker og vann. Hell over agurken og smak til. Dryss over finklippet persille rett før servering.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?