Asparges med reddik og feta
Finn de største og feteste grønne aspargesene, sjekk at strikken ikke har skadet toppene. (Før i tiden var det mange som brukte spesialkjeler til asparges, der grønnsakene ble kokt stående for å beskytte de mer ømfintlige toppene. I dag er aspargesen av så bra og jevn kvalitet at de godt kan kokes liggende i en vanlig, men lit stor kjele.)
Kilde: Aftenposten. Foto: Trygve Indrelid
Finn de største og feteste grønne aspargesene, sjekk at strikken ikke har skadet toppene. (Før i tiden var det mange som brukte spesialkjeler til asparges, der grønnsakene ble kokt stående for å beskytte de mer ømfintlige toppene. I dag er aspargesen av så bra og jevn kvalitet at de godt kan kokes liggende i en vanlig, men lit stor kjele.)
Kilde: Aftenposten. Foto: Trygve Indrelid
- 20 asparges
- 2 l vann
- 5 ss salt
- 2 ss sukker
- 1 sitron
- 2 ss smør
- 4 reddik
- fetaost
- bladpersille
- 0.5 dl rapsolje
- 4 ss sherryeddik
- 20 asparges
- 2 l vann
- 5 ss salt
- 2 ss sukker
- 1 sitron
- 2 ss smør
- 4 reddik
- fetaost
- bladpersille
- 0.5 dl rapsolje
- 4 ss sherryeddik
