Tilbehør som virkelig setter fart på smaksløkene og som får svetteperlene til å danse i pannebrasken (hvis du er litt raus med chilien). Chutneyen passer til mer eller mindre alt av grillet kjøtt og er sterkt vanedannende.
Tilbehør som virkelig setter fart på smaksløkene og som får svetteperlene til å danse i pannebrasken (hvis du er litt raus med chilien). Chutneyen passer til mer eller mindre alt av grillet kjøtt og er sterkt vanedannende.
Rens og finhakk sjalottløken. Fjern stilken på tomatene og skjær tomatene i små biter.
Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle eller stekepanne. Fres sjalottløk, ingefær, sennepsfrø, limeblader, chili og garam masala. La det fres godt i et par minutter under omrøring
Tilsett tomatpure og tomater. Fres videre til tomatene begynner å gå i oppløsning. Tilsett sukker og 1 dl vann. La blandingen småkoke over middels varme i ca 20 minutter til blandingen tykner. Smak til med limesaft og en klype salt. Avkjøl.
Små tørkede chili kan være kruttsterke! Prøv deg frem slik at du får den styrkegraden du ønsker. Chutneyen passer utmerket til grillet rødt kjøtt, fugl og ost.
Bon appetit!
Rens og finhakk sjalottløken. Fjern stilken på tomatene og skjær tomatene i små biter.
Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle eller stekepanne. Fres sjalottløk, ingefær, sennepsfrø, limeblader, chili og garam masala. La det fres godt i et par minutter under omrøring
Tilsett tomatpure og tomater. Fres videre til tomatene begynner å gå i oppløsning. Tilsett sukker og 1 dl vann. La blandingen småkoke over middels varme i ca 20 minutter til blandingen tykner. Smak til med limesaft og en klype salt. Avkjøl.
Små tørkede chili kan være kruttsterke! Prøv deg frem slik at du får den styrkegraden du ønsker. Chutneyen passer utmerket til grillet rødt kjøtt, fugl og ost.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto