rask
Grønn ertepuré
30 min
Kilde: Karl Erik Pallesen for dinmat.
Lagret av 41 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 350 g erter, frosne
- 1 l vann
- 3 ss salt
- 4 ss kraft
- 50 g meierismør
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 350 g erter, frosne
- 1 l vann
- 3 ss salt
- 4 ss kraft
- 50 g meierismør
- salt og kvernet pepper
Kok opp vann og salt. Ha i ertene og kok de i ca. 5-6 min.
Sil av kokevannet.
Tilsett litt av kokevannet fra fisken i ertene. Kjør dette sammen med en stavmikser. Tilsett smør og kjør litt til.
Smak til med salt og pepper.
Server forretten på tallerkener. Start med å legge ertepureén nederst, legg fiskestykket oppå og dander med løksmøret rundt. Pynt med friske urter.

Bon appetit!
Kok opp vann og salt. Ha i ertene og kok de i ca. 5-6 min.
Sil av kokevannet.
Tilsett litt av kokevannet fra fisken i ertene. Kjør dette sammen med en stavmikser. Tilsett smør og kjør litt til.
Smak til med salt og pepper.
Server forretten på tallerkener. Start med å legge ertepureén nederst, legg fiskestykket oppå og dander med løksmøret rundt. Pynt med friske urter.