Til hovedinnhold

Grønn ertepuré

30 min
6 varer
31
Grønn ertepuré

Kilde: Karl Erik Pallesen for dinmat.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 350 g erter, frosne
  • 1 l vann
  • 3 ss salt
  • 4 ss kraft
  • 50 g meierismør
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 350 g erter, frosne
  • 1 l vann
  • 3 ss salt
  • 4 ss kraft
  • 50 g meierismør
  • salt og kvernet pepper
Kok opp vann og salt. Ha i ertene og kok de i ca. 5-6 min.
Sil av kokevannet.
Tilsett litt av kokevannet fra fisken i ertene. Kjør dette sammen med en stavmikser. Tilsett smør og kjør litt til.
Smak til med salt og pepper.
Server forretten på tallerkener. Start med å legge ertepureén nederst, legg fiskestykket oppå og dander med løksmøret rundt. Pynt med friske urter.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp vann og salt. Ha i ertene og kok de i ca. 5-6 min.
Sil av kokevannet.
Tilsett litt av kokevannet fra fisken i ertene. Kjør dette sammen med en stavmikser. Tilsett smør og kjør litt til.
Smak til med salt og pepper.
Server forretten på tallerkener. Start med å legge ertepureén nederst, legg fiskestykket oppå og dander med løksmøret rundt. Pynt med friske urter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?