rask
Syltet gresskar med ingefær
30 min
Syltet gresskar er nydelig som tilbehør til godt krydret mat.
86 har lagret denne
4
porsjoner
- 600 g gresskar, kjøttet, uten skall og frø
- 1 dl hvitvinseddik
- 3 dl sukker
- 4.5 dl vann
- 30 g ingefær, frisk, renset og skåret i tynne strimler
Unngå at skjermen går i dvale
- 600 g gresskar, kjøttet, uten skall og frø
- 1 dl hvitvinseddik
- 3 dl sukker
- 4.5 dl vann
- 30 g ingefær, frisk, renset og skåret i tynne strimler
Skjær gresskaret i 2 x 2 cm store terninger.
Kok opp vann, sukker, eddik og ingefær. Tilsett gresskar og la det småkoke til gresskarbitene er møre.
Hell alt over på et eller flere varme rene glass. Sett på lokk og avkjøl i romtemperatur. Oppbevares kjølig.

Bon appetit!
Skjær gresskaret i 2 x 2 cm store terninger.
Kok opp vann, sukker, eddik og ingefær. Tilsett gresskar og la det småkoke til gresskarbitene er møre.
Hell alt over på et eller flere varme rene glass. Sett på lokk og avkjøl i romtemperatur. Oppbevares kjølig.
Finn flere oppskrifter: