rask

Syltet gresskar med ingefær

30 min

Syltet gresskar er nydelig som tilbehør til godt krydret mat.

86 har lagret denne
syltet gresskar med ingefær på gjennomsiktig syltetøyglass

Syltet gresskar er nydelig som tilbehør til godt krydret mat.

86 har lagret denne
4
porsjoner
  • 600 g gresskar, kjøttet, uten skall og frø
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 3 dl sukker
  • 4.5 dl vann
  • 30 g ingefær, frisk, renset og skåret i tynne strimler
Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g gresskar, kjøttet, uten skall og frø
  • 1 dl hvitvinseddik
  • 3 dl sukker
  • 4.5 dl vann
  • 30 g ingefær, frisk, renset og skåret i tynne strimler
Skjær gresskaret i 2 x 2 cm store terninger.
Kok opp vann, sukker, eddik og ingefær. Tilsett gresskar og la det småkoke til gresskarbitene er møre.
Hell alt over på et eller flere varme rene glass. Sett på lokk og avkjøl i romtemperatur. Oppbevares kjølig.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær gresskaret i 2 x 2 cm store terninger.
Kok opp vann, sukker, eddik og ingefær. Tilsett gresskar og la det småkoke til gresskarbitene er møre.
Hell alt over på et eller flere varme rene glass. Sett på lokk og avkjøl i romtemperatur. Oppbevares kjølig.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?