rask

Salatblingser eller salatwrap

15 min
Lagret av 410 brukere
Salatblingser eller salatwrap
Lagret av 410 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 stk hjertesalat
  • 4 skive(r) skinke
  • 2 stykker egg
  • 1 stk tomat
  • 0.5 stk agurk
  • 2 ss majones
  • 1 klype pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk hjertesalat
  • 4 skive(r) skinke
  • 2 stykker egg
  • 1 stk tomat
  • 0.5 stk agurk
  • 2 ss majones
  • 1 klype pepper
Start med å koke egg hvis du vil ha det i salatblingsen din.
Den beste salaten å bruke til dette formålet er hjertesalat, men isbergsalat funker også. Husk å rive av bladene hele!
Vask salatbladene og tørk dem godt. Hvis ikke blir det soggy i bunn.
Legg to salatblader oppå hverandre og smør så på litt majones i midten av salatbladene.
Dander skinke, egg og grønnsaker. Kvern litt pepper over om du vil. Bruk gjerne friske urter om du har det for hånden. Legg et nytt blad eller to på toppen.
Finn frem litt matpapir og surr det tett rundt bunnen av salatblingsen. Da blir det lettere å holde blingsen sammen mens du spiser.
Pakk blingsene i en matboks om du skal ha dem med deg på skole eller jobb.
woman cooking

Bon appetit!

Start med å koke egg hvis du vil ha det i salatblingsen din.
Den beste salaten å bruke til dette formålet er hjertesalat, men isbergsalat funker også. Husk å rive av bladene hele!
Vask salatbladene og tørk dem godt. Hvis ikke blir det soggy i bunn.
Legg to salatblader oppå hverandre og smør så på litt majones i midten av salatbladene.
Dander skinke, egg og grønnsaker. Kvern litt pepper over om du vil. Bruk gjerne friske urter om du har det for hånden. Legg et nytt blad eller to på toppen.
Finn frem litt matpapir og surr det tett rundt bunnen av salatblingsen. Da blir det lettere å holde blingsen sammen mens du spiser.
Pakk blingsene i en matboks om du skal ha dem med deg på skole eller jobb.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?