Fjern eller bøy bladene bakover på den ferske maisen.
Pensle maiskolbene med litt olje, før du legger dem rett på grillen. Grill over middels til høy varme i 15-20 minutter ,eller til maiskolbene er pent gylne. Snu ofte, slik at kolbene blir jevnt grillet. Ferdig kokte maiskolber trenger kortere tid på grillen.
Rør sammen smør, limeskall, limesaft og chili. Server nygrillet mais med chili- og limesmør og et saltdryss.
Bon appetit!
Fjern eller bøy bladene bakover på den ferske maisen.
Pensle maiskolbene med litt olje, før du legger dem rett på grillen. Grill over middels til høy varme i 15-20 minutter ,eller til maiskolbene er pent gylne. Snu ofte, slik at kolbene blir jevnt grillet. Ferdig kokte maiskolber trenger kortere tid på grillen.
Rør sammen smør, limeskall, limesaft og chili. Server nygrillet mais med chili- og limesmør og et saltdryss.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto