Til hovedinnhold
rask
vegetar

Syltede grønnsaker

15 min

Kjapt og friskt tilbehør, spesielt til grillmat som på hamburgeren.

Lagret av 105 brukere
 Syltede grønnsaker

Kjapt og friskt tilbehør, spesielt til grillmat som på hamburgeren.

Lagret av 105 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk agurk, slangeagurk
  • 1 bunt reddik
  • 2 ss gressløk, kan også bruke dill
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk agurk, slangeagurk
  • 1 bunt reddik
  • 2 ss gressløk, kan også bruke dill
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?