rask
vegetar

Syltede grønnsaker

15 min
115 har lagret denne
 Syltede grønnsaker
115 har lagret denne
4
porsjoner
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk agurk, slangeagurk
  • 1 bunt reddik
  • 2 ss gressløk, kan også bruke dill
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk agurk, slangeagurk
  • 1 bunt reddik
  • 2 ss gressløk, kan også bruke dill
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?