rask
vegetar
Syltede grønnsaker
15 min
Kjapt og friskt tilbehør, spesielt til grillmat som på hamburgeren.
Lagret av 105 brukere
Kjapt og friskt tilbehør, spesielt til grillmat som på hamburgeren.
Lagret av 105 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 1 stk rødløk
- 1 stk agurk, slangeagurk
- 1 bunt reddik
- 2 ss gressløk, kan også bruke dill
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk rødløk
- 1 stk agurk, slangeagurk
- 1 bunt reddik
- 2 ss gressløk, kan også bruke dill
- 1 ss olivenolje
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.

Bon appetit!
Bland sammen sukker og salt.
Skjær rødløken i tynne skiver. Skrell og skjær agurken i terninger. Skjær reddikene i tynne skiver.
Bland alle grønnsakene med sukkersaltet, olivenolje og hakkede urter, la grønnsakene marinere i 5-10 minutter.