Saftig tacograteng
Tacograteng er en gratinert variant av fredagstacoen. Myke lefser, saftig kjøttsaus, rømme og ost lagvis etter lasagneprinsippet blir kjempegodt, og det er ganske sikkert at hele familien vil sette stor pris på denne gratengen. Dryss gjerne over litt knust tortillachips for ekstra krønsj og server ditt favoritt-tilbehør ved siden av. En frisk grønn salat, tomatsalsa og guacamole passer perfekt!
Tacograteng er en gratinert variant av fredagstacoen. Myke lefser, saftig kjøttsaus, rømme og ost lagvis etter lasagneprinsippet blir kjempegodt, og det er ganske sikkert at hele familien vil sette stor pris på denne gratengen. Dryss gjerne over litt knust tortillachips for ekstra krønsj og server ditt favoritt-tilbehør ved siden av. En frisk grønn salat, tomatsalsa og guacamole passer perfekt!
Ingredienser
- 1 stk løk
- 2 - 4 fedd hvitløk
- 600 g kjøttdeig, eller karbonadedeig
- 1 ts korianderfrø, knuste
- 1.5 ts fennikelfrø, knuste
- 1.5 ss spisskummen, malt/knust
- 1 ss paprikapulver
- 1 - 2 ts chilipulver
- 2 bokser tomat, hakket
- 2 dl maiskorn
- 1 dl koriander, hakket
- 3 dl crème fraîche, eller rømme
- 250 - 300 g revet ost
- 4 - 6 stykker tortillas
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
Slik gjør du:
- 1 stk løk
- 2 - 4 fedd hvitløk
- 600 g kjøttdeig, eller karbonadedeig
- 1 ts korianderfrø, knuste
- 1.5 ts fennikelfrø, knuste
- 1.5 ss spisskummen, malt/knust
- 1 ss paprikapulver
- 1 - 2 ts chilipulver
- 2 bokser tomat, hakket
- 2 dl maiskorn
- 1 dl koriander, hakket
- 3 dl crème fraîche, eller rømme
- 250 - 300 g revet ost
- 4 - 6 stykker tortillas
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
