Skrubb rødbetene og kok dem møre i vann. Koketiden avhenger av størrelsen på rødbeten, men beregne omtrent en time.
Skrell poteter og rødbeter og skjær dem i skiver. Legg dem lagvis i en smurt ildfast form, krydre hvert lag med salt, pepper og hvitløk. Hell over fløten.
Stek gratengen i ovnen i 30 minutter.
Strø over revet ost og stek videre i 20 minutter - eller til osten har smeltet og blitt gyllen.
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skrubb rødbetene og kok dem møre i vann. Koketiden avhenger av størrelsen på rødbeten, men beregne omtrent en time.
Skrell poteter og rødbeter og skjær dem i skiver. Legg dem lagvis i en smurt ildfast form, krydre hvert lag med salt, pepper og hvitløk. Hell over fløten.
Stek gratengen i ovnen i 30 minutter.
Strø over revet ost og stek videre i 20 minutter - eller til osten har smeltet og blitt gyllen.