Kok makaronien knapt mør i lettsaltet fosskokende vann. Hell av vannet og la makaronien få dryppe godt av seg.
Rens og del brokkolien i små buketter.
Skjær kyllingen i strimler eller skiver og krydre med salt og pepper. Stek kyllingen i en stor stekepanne over høy varme.
Legg kyllingen til side så lenge og stek brokkolien raskt i samme panne.
Kok opp melk, fløte og finhakket hvitløk. Smak fløtemelken til med salt og pepper.
Bland sammen makaroni, kylling, brokkoli, fløtemelk og halvparten av osten. Hell alt over i en mellomstor ildfast form, ildfast gryte eller lignende.
Dryss over resten av osten og bak gratengen i ovn ved 210 grader i ca. 20 minutter eller til overflaten er pent gyllen. Dryss over litt hakket persille og server.
Bon appetit!
Kok makaronien knapt mør i lettsaltet fosskokende vann. Hell av vannet og la makaronien få dryppe godt av seg.
Rens og del brokkolien i små buketter.
Skjær kyllingen i strimler eller skiver og krydre med salt og pepper. Stek kyllingen i en stor stekepanne over høy varme.
Legg kyllingen til side så lenge og stek brokkolien raskt i samme panne.
Kok opp melk, fløte og finhakket hvitløk. Smak fløtemelken til med salt og pepper.
Bland sammen makaroni, kylling, brokkoli, fløtemelk og halvparten av osten. Hell alt over i en mellomstor ildfast form, ildfast gryte eller lignende.
Dryss over resten av osten og bak gratengen i ovn ved 210 grader i ca. 20 minutter eller til overflaten er pent gyllen. Dryss over litt hakket persille og server.