Pølsegrateng
30 min
5 varer
991
Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det likevel smake godt.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Ingredienser
8
porsjoner
- 300 g kjøttpølse, røkt
- 200 g pasta
- 1 boks mais
- 500 g tomatsaus
- 100 g gulost, revet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g kjøttpølse, røkt
- 200 g pasta
- 1 boks mais
- 500 g tomatsaus
- 100 g gulost, revet
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.

Bon appetit!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.