Pølsegrateng
30 min
Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det likevel smake godt.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Lagret av 1012 brukere
Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det likevel smake godt.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Lagret av 1012 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 300 g kjøttpølse, røkt
- 200 g pasta
- 1 boks mais
- 500 g tomatsaus
- 100 g gulost, revet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g kjøttpølse, røkt
- 200 g pasta
- 1 boks mais
- 500 g tomatsaus
- 100 g gulost, revet
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.

Bon appetit!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.