Til hovedinnhold

Pølsegrateng

30 min

Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det likevel smake godt.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Lagret av 1012 brukere
Pølsegrateng

Her får du en god middag med minimal tilberedning og tidsbruk. Selv om dette er superenkelt, kan det likevel smake godt.

Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Mari Svenningsen/Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Lagret av 1012 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 300 g kjøttpølse, røkt
  • 200 g pasta
  • 1 boks mais
  • 500 g tomatsaus
  • 100 g gulost, revet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g kjøttpølse, røkt
  • 200 g pasta
  • 1 boks mais
  • 500 g tomatsaus
  • 100 g gulost, revet
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.
woman cooking

Bon appetit!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet.
Ha dette i en ildfast form.
Skjær pølser i skiver og ha det sammen med pastaen.
Ha i en boks med mais. Bland alt litt sammen.
Hell tomatsausen (ca 500 gram) over i formen og bland forsiktig. Strø ost på toppen.
Stek i ovn på 200 °C til osten er gyllen i ca. 10 minutter.
Serveres med brød.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?