Potet i form med skinke og grønnsaker
- Mat i ildfast form er veldig lettvint. Ofte tar vi bare rester fra kjøleskapet og baker med litt olivenolje eller fløte. Denne varianten er perfekt som et deilig kveldsmåltid etter trening. Eller, som første gang vi lagde denne varianten, nemlig etter å ha sett en god landskamp på TV, skriver Mette Møller, mor til fotballproff Mats Møller Dæhlie og kokebokforfatter.
Server eventuelt med litt gresk yoghurt og små sylteagurker til.
Tips: Bruk 2 gode wienerpølser i små biter i stedet for skinke. Du kan også prøve grønnkål i stedet for spinat.
Oppskrift og foto er hentet fra boken «Fotballmat» av Mette Møller.
- Mat i ildfast form er veldig lettvint. Ofte tar vi bare rester fra kjøleskapet og baker med litt olivenolje eller fløte. Denne varianten er perfekt som et deilig kveldsmåltid etter trening. Eller, som første gang vi lagde denne varianten, nemlig etter å ha sett en god landskamp på TV, skriver Mette Møller, mor til fotballproff Mats Møller Dæhlie og kokebokforfatter.
Server eventuelt med litt gresk yoghurt og små sylteagurker til.
Tips: Bruk 2 gode wienerpølser i små biter i stedet for skinke. Du kan også prøve grønnkål i stedet for spinat.
Oppskrift og foto er hentet fra boken «Fotballmat» av Mette Møller.
Ingredienser
- 5 stk poteter
- 0.5 stk rødløk, i skiver
- 2 ss olivenolje
- maldonsalt
- 4 stk vårløk, hakket
- 3 håndfull spinat
- 1 håndfull kokt skinke, eller røkt, i småbiter
- 0.5 ts cayennepepper
- 2 ss smør
- revet ost
Slik gjør du:
- 5 stk poteter
- 0.5 stk rødløk, i skiver
- 2 ss olivenolje
- maldonsalt
- 4 stk vårløk, hakket
- 3 håndfull spinat
- 1 håndfull kokt skinke, eller røkt, i småbiter
- 0.5 ts cayennepepper
- 2 ss smør
- revet ost
