Denne prinsessefrokosten ble laget av matkunstner Ida Frosk i anledning bryllupet til Sveriges prinsesse Madeleine. Med mangokrone, blåbær og yoghurt er dette en prinsessefrokost som passer både til hverdag og fest.
Denne prinsessefrokosten ble laget av matkunstner Ida Frosk i anledning bryllupet til Sveriges prinsesse Madeleine. Med mangokrone, blåbær og yoghurt er dette en prinsessefrokost som passer både til hverdag og fest.
Skjær litt av mangoen i tynne skiver med en kniv. Kutt ut små søte prinsessekroner.
Nå kan du enten finkutte resten av mangoen eller mose den i blender slik at du får en jevn saus. Det er opp til deg.
Finn frem små kopper eller skåler. Legg et lag med blåbær nederst, fyll så på med mango og deretter et lag med blåbæryoghurt. Gjenta til koppen er full.
Stikk mangokronene ned i toppen og spis!
Bon appetit!
Skjær litt av mangoen i tynne skiver med en kniv. Kutt ut små søte prinsessekroner.
Nå kan du enten finkutte resten av mangoen eller mose den i blender slik at du får en jevn saus. Det er opp til deg.
Finn frem små kopper eller skåler. Legg et lag med blåbær nederst, fyll så på med mango og deretter et lag med blåbæryoghurt. Gjenta til koppen er full.
Stikk mangokronene ned i toppen og spis!
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto